top of page
Joggingpartnere

VÅRT KURS

Ta Tak - Om oss

OM OSS

MISJON
 

PLAY skal levere det beste treningskurset som passer for alle. Vårt kurs er utviklet av bransjeeksperter innen trening, fysiologi, sportspsykologi og ernæring. Kurset passer for alle de forskjellige, individuelle utgangspunktene folk har. Sammen skal vi legge til rette for at alle kan ta tak med mestringsfølelse fra start. På kurset vil du bli trent av begeistrede trenere, som ser deg og dine utgangspunkt, og vårt fokus ligger på innsats fremfor resultater og prestasjon. Hos oss kommer du til et unikt miljø av mennesker som bryr seg om hverandre, slik at vi alle samlet kan jobbe mot våre forskjellige mål. Dette skal blant annet gjøres gjennom å inspirere hverandre gjennom innsats mot våre mål, ta tak sammen for ytterligere framdrift mot den beryktede “god-følelsen” i livene våre.

PLAY-FAMILIEN 
 

PLAY-familien består av medlemmer, trenere og ansatte som alle deler samme gnist for trening. Ikke nødvendigvis bare gnisten for å vinne konkurranser, løfte tyngst mulig, eller jaget etter sommerkroppen. Men også den sterke gnisten for å føle seg vel i seg selv. Gnisten for å bygge mestring i hverandres liv. Gnisten for å se andre lykkes og bli inspirert av hverandres innsats. PLAY-familien blir inspirert av hverandre. Vi blir glad når vi ser andre pushe gjennom utfordringer, og vi blir begeistret når andre når sine mål. Ta Tak er den perfekte måten å bli introdusert til PLAY-familien på. Du vil fort forstå at her handler det ikke om prestasjonsevne, hvor tungt du løfter eller hvor fort du løper, men heller din egen innsats basert på ditt utgangspunkt. 

Ta Tak - Om oss

La oss sammen gjøre dette til en gøy og lærerik opplevelse, hvor treningen din gir resultater. Vi gleder oss til å hjelpe deg med akkurat dette!

LET'S PLAY


Vi vet at du har et valg når det gjelder å ta kontroll over treningen din. Det er mange alternativer der ute, og vi vil at du skal vite at vi tilbyr noe annerledes. Hos oss kan du være trygg på at vi ikke bare bryr oss om resultater, men også reisen dit!

Våre Ta Tak-kurs er designet av eksperter, som har vært i bransjen i årevis. Vi tror på å tilby et morsomt, inkluderende og støttende miljø for alle og enhver - også deg som ikke har trent mye før!

Målsetningen er å bygge deg opp gjennom dette kurset, gi deg motivasjon og ikke minst kunnskap. Gjennom dette 6 ukers kurset skal vi sammen legge veien videre for deg og din treningsreise.

bottom of page