top of page
Ta Tak_banner14.jpg

VÅRT KURS

VÅR MISJON

 

Å legge til rette for at du skal kunne ta tak i den livsstilen DU ønsker i et motiverende miljø med trenere, som ser deg og ditt individuelle utgangspunkt. Et sted hvor du sammen med resten av den entusiastiske PLAY-familien blir utfordret på en fysisk riktig måte, som bygger mestringsfølelse og et springbrett for videre kontinuitet og struktur.

PLAY TA TAK INNEHOLDER:
 

  1. Introduserende foredrag innen trening, helse, ernæring og tankesett. 

  2. Workshop i hva som er en riktig målsetting for deg.

  3. 2 treningsøkter i uken, som er programmert på en slik måte at du vil føle mestring og se progresjon, uansett utgangspunkt og evne. 

  4. Individuell oppfølging og veiledning. 

  5. Trening sammen med PLAY-familien, som er et miljø som støtter og heier på hverandre.

  6. Konsultasjoner med trener for veiledning om veien videre. 

* På grunn av stor pågang med søknader, anbefaler vi deg å søke raskt slik at du kan sikre deg en plass på våre kurs.

Ta Tak - Vårt kurs

Trivsel er veien til kontinuitet i treningen,

som gir deg resultater!

FOREDRAG

 

Ta Tak starter med et foredrag som ledes av én av våre erfarne trenere. Han har selv gått gjennom en livsstilsendring, reversert sin tidlig diabetes type 2 utvikling, og gått ned mer enn 40 kg. Med en slik reise ser vi alle de forskjellige individuelle utfordringene man har, og dette foredraget gir mer innblikk i hvilke steg som er riktig å ta for deg. Et foredrag som snakker om sunne målsettinger, mentalitet rundt trening og evne, kosthold og bærekraftig utvikling av ens egen reise. 

TRENING
 

Treningsprogrammet til Ta Tak er utviklet av ledende eksperter innen relevante felt, som treningsfysiologi, idrettsvitenskap og mental trening. I tillegg til sterk kompetanse, har trenerne bred og god erfaring innen feltet, som utgjør et unikt treningsprogram. 

Treningsprogrammet gir deg muligheten til å føle progresjon og mestring fra første stund, uansett utgangspunkt og evne. Kanskje du har trent tidligere, men bare falt av? Eller kanskje du ikke har trent på flere år? Uansett utgangspunkt vil treningen i Ta Tak være riktig for deg. 

 

ERNÆRING
 

Ta Tak er et kurs som ser helheten av det å bygge konsistent endring og bærekraftig utvikling. Derfor har vi lagt til flere gode og viktige ressurser som vil hjelpe deg å få kunnskapen du trenger, slik at du kan ta tilbake kontrollen over hverdagens kostholdsutfordringer. Med litt grunnleggende forståelse innen kosthold, så kan store endringer bli gjort, med små men effektive tiltak. 

VI VET AT DU BLIR FORNØYD

100% fornøydgaranti!


Dersom du ikke er fornøyd med kurset, kan du få 100 % av pengene tilbake – uten spørsmål.

Vi er så sikre på våre trenere og vårt konsept at vi med trygghet kan tilby deg denne garantien.

Det eneste vi ber om tilbake er at du forplikter deg til kurset for din egen skyld, og for

våre dedikerte trenere. La oss vokse sammen!

Vi skal hjelpe deg å oppnå mer energi i hverdagen, en bedre helse,

og ikke minst skal vi også ha det veldig gøy på veien.

LES HVA VÅRE KUNDER SIER OM KURSET

Å ta kontroll over helsen og treningen din, handler om mer enn bare å trene. Det handler om å få tid til deg selv, bygge et fellesskap rundt målene dine og velge det riktige miljøet for å hjelpe deg med å komme dit.

Ta Tak testimonials Kaia
Kaia

Grunnen til jeg liker Ta Tak kurset så godt, er samholdet, at det er så inkluderende miljø og fine folk!

"

Ta Tak testimonials Øystein
Øystein

Jeg oppdaget denne treningsformen for 7 år siden - en morsom og utrolig effektiv treningsform. Jeg liker den store variasjonen, og at øktene ikke er så lange, og de dyktige coachene. Liker godt den positive viben i boxen, og alt det sosiale som følger med - har fått flere nye venner og mange gode bekjentskaper gjennom disse årene. Stor bonus: korsryggproblemene jeg sleit med før, er borte!

"

Ta tak testimonials Katharina
Katharina

Gamlebyen har jo blitt mitt tredje hjem, og det skyldes nok i stor grad menneskene og miljøet her. Det å komme til en boks med så mange gledesspredere, som inkluderer og byr på seg selv gjør at jeg stortrives i treningshverdagen. Alle bekymringer fordufter i det jeg løper opp den røde løperen og setter i gang en økt på gamlebyen 😍

"

bottom of page